Wie zijn wij?

Sinds januari 2002 is de derde generatie in de voetsporen van de oprichter getreden. Arian van Bakel nam begin dat jaar de zaak over    van zijn vader.Het is een echt familiebedrijf dat door inzet en kennis van zaken het verschil maakt,  het ontzorgen van uw    transporttaak.

Waar zijn wij?

Het bedrijf is aan de zuidoostzijde van Oss op industrieterrein Danenhoef gevestigd. Vlak aan de nieuwe N329 en ideaal bereikbaar    vanaf de snelwegen A50-A59. Het bedrijf beschikt over een eigen terrein waar de vrachtauto's gestald kunnen worden. Ook zijn 2    loodsen en een werkplaats aanwezig, alsmede een wasplaats en een eigen dieseltankinstallatie.

Wat doen wij?

Het transportbedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van dedicated transport door middel van    vrachtauto's met chauffeur, die door onze klanten voor diverse vervoerstaken worden ingezet. Veelal worden de vrachtauto's door de    opdrachtgevers voor langere termijn ingehuurd. Deze auto's zijn klantspecifiek uitgerust. Incidenteel wordt ook een vrachtauto per rit    verhuurd, al dan niet met oplegger.

De meest uiteenlopende goederen worden voor de klanten vervoerd. Zo zijn er trekker-opleggercombinaties met schuifzeil/dak of gesloten opbouw, motorwagens met gesloten opbouw en trekker-opleggercombinaties voorzien van speciale opbouw en meeneemheftruck voor de distributie van aluminium profielen voor de zonweringsindustrie en carrosseriebouw. Voor extra inzet staat een trekker met schuifzeilentrailer en laadklep paraat.  

Waar staan wij?

 

 

 

Sinds 2018 zijn we aangesloten bij het Logistiek Platform Oss. In dit platform zijn de toonaangevende logistiek dienstverleners, verladers en vervoerders uit de regio Oss vertegenwoordigd. Doelstelling is door krachtenbundeling en kennisdeling Oss als logistieke hotspot verder te ontwikkelen en uit te dragen.

 

Het bewijs dat Van Bakel en Zn. een betrokken en betrouwbare vervoerder is, leveren we elke dag, al meer dan 80 jaar. Onze klanten weten dat.

 

Overige activiteiten

wij verzorgen voor een aantal vaste klanten van Bakel & Zn. hun logistiek, waaronder tijdelijke opslag en overslag.

 
Tenslotte verzorgt onze afdeling Van Bakel Logistiek BV het onderhoud van ons eigen wagenpark en van de opleggers van enkele klanten. Ook voeren we kleine schadeherstel en reparaties voor het getrokken materieel van een van onze klanten uit. Wij streven er naar om zo veel mogelijk zelf te doen.

 

De Dode hoek in het vrachtverkeer

Via VVN afdeling Maasland is het bedrijf sinds 1997 ook actief voor de Dode Hoek in het Vrachtverkeer. In de maanden januari en februari organiseert VVN in samenwerking met de plaatselijke overheid, scholen,vrijwilligers en transportbedrijven een actieperiode waarin elke basisschool in de gemeenten Oss, Maasdonk, Lith en Bernheze instructie krijgt door middel van een DVDrom en een grote vrachtauto. Sinds 2003 is Arian van Bakel betrokken bij de coördinatie van de instructiedagen aan de ruim 50 basisscholen.
Vanaf schooljaar 2007-2008 heeft VVN afdeling Maasland de beschikking over een instructieoplegger die voor les en promotiedoeleinden wordt ingezet. Deze oplegger wordt door ons ter beschikking gesteld aan collegavervoerders die in onze regio betrokken zijn bij het project.

Klik hier voor de website van VVN afdeling maasland.

Klik hier voor de website van Veilig op weg van TLN.


Ondanks alle aandacht zijn er nog veel 'dode hoek' ongelukken, ook binnen ons bedrijf. Het is belangrijk om overige weggebruikers daar bewust van te maken.

 

 

 

 

Van Bakel en Zn. Transporten BV in de media

  • Tussen eind 2011 en 2e kwartaal 2013 wordt de S30 omgebouwd tot N329, weg van de toekomst. Ruim anderhalf jaar is industrieterrein Danenhoef hierdoor moeilijk bereikbaar.

Klik hier voor het interview uit het brabants dagblad van 20 januari 2012.

  • In 2010 heeft TLN een promotiefilm gemaakt om mensen te informeren waar TLN voor staat. In deze film is een rol weggelegd voor Arian en zijn 'zonder transport geen kennis' oplegger.

Klik hier voor de promotiefilm van TLN.